AcasăEvenimentVERIFICĂRI -Amenzi pentru cei care locuiesc ilegal pe Craica (VIDEO)

VERIFICĂRI -Amenzi pentru cei care locuiesc ilegal pe Craica (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Acțiunea de control epidemiologic începută ieri în zona Pirită a fost continuată în această dimineață pe Craica. Reprezentanții Poliției Locale însoțiți de către cei ai Direcției Sanitară-Veterinară, Poliției municipiului Baia Mare și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au verificat fiecare perimetru din zona adăposturilor construite ilegal.

În urma acțiunii de control au fost aplicate 2 amenzi a câte 720 de lei persoanelor care dețineau cabaline și nu aveau niciun fel de act pentru a demonstra proveniența acestora.

Acțiunea de control demarată pe Craica a scos la iveală existența a șase proprietari care dețineau opt cabaline.

„Șase dintre acestea erau microcipate dintre care unul avea și pașaport. Patru cabaline au fost identificate fără pașaport și trei cai nu aveau niciun act. De asemenea, în urma acțiunii au fost ridicați șase câini și duși la adăpost. Pe linie de disciplina în construcții colegii mei au identificat 3 garduri executate, 2 extinderi și 2 cotețe de porci. Oamenii au fost somați să le dezafecteze pe cale voluntară. În caz că nu se va întâmpla acest lucru vom aplica amenzi la legea 50 și le vom desființa noi”, a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale Baia Mare.

Acțiunea de control va continua și mâine, când echipele vor verifica perimetrele din pungile de sărăcie din cartierul Ferneziu. (foto arhiva)

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA