spot_img
AcasăLifestyleMondenVENITURI - Cât câştigă lunar "poliţistul vedetă" Marian Godină

VENITURI – Cât câştigă lunar „poliţistul vedetă” Marian Godină

DISTRIBUIȚI

VENITURI. Cel mai cunoscut poliţist rutier din România are un salariu modest, dar, din fericire, şi-a sporit veniturile după ce a publicat prima lui carte, „Flash-uri din sens opus”.

Anul 2015 nu a fost unul foarte prosper financiar pentru Marian Godină care, potrivit stirilekanald.ro, a avut un salariu anual de 17.447 de lei. Asta înseamnă că simpaticul agent de poliţie, care a ajuns cunoscut prin povestirile amuzante scrise pe Facebook, a avut un venit de 1.453 lei pe lună.

Veniturile lui Marian Godină au crescut simţitor după ce acesta şi-a publicat prima carte, „Flash-uri din sens opus”, volum care s-a vândut, după lansare, cu aproximativ 30 de lei. În doar o lună şi jumătate, s-au vândut peste 40.000 de exemplare, ceea ce înseamnă că Godină a făcut o mică avere din cartea sa.

VENITURI. La începutul lunii iunie, chiar de Ziua Copilului, poliţistul-scriitor a mai publicat o carte, de data aceasta pentru copii.

Este vorba despre volumul „În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare”, ce își propune să le explice celor mici care sunt regulile de circulație.

 

Sursa info 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA