AcasăEvenimentSportA VENIT TIMPUL - Paula Ungureanu se retrage de la echipa națională

A VENIT TIMPUL – Paula Ungureanu se retrage de la echipa națională

spot_img

DISTRIBUIȚI

A VENIT TIMPUL Portarul naţionalei de handbal feminin, Paula Ungureanu, şi-a anunţat, miercuri, retragerea din reprezentativa României, ea declarând pentru News.ro că a fost o decizie greu de luat, dar că ”a venit timpul”.

Paula Ungureanu (36 de ani) a fost portarul echipelor naţionale ale României la toate nivelurile de vârstă, chiar de la puţin timp după ce a început handbalul, în 1993.

La 36 de ani, ea a decis să se retragă din echipa naţională, anunţul ei venind după cele similare ale coechipierelor de la CSM Bucureşti, Aurelia Brădeanu, care a făcut pasul înaintea CE de luna trecută, şi Oana Manea, care a luat decizia după revenirea în ţară de la Europene, notează News.ro.

Am vrut să mă retrag înaintea Campionatului European din Suedia, dar acum mă bucur că n-am făcut-o. Este foarte greu, toată viaţa mea s-a învârtit în jurul echipelor naţionale, chiar la puţin timp după ce am început handbalul în 1993. Au trecut parcă zeci de ani de atunci… Acum, cred că a venit timpul, fiecare sportiv simte acel timp şi acel moment, iar pentru mine e acum. Mi-e greu, dar e momentul în care să mă dedic mai mult familiei şi echipei de club CSM Bucureşti, unde voi continua. Nu se pune problema să plec şi de acolo, nu scăpaţi aşa de repede de mine”, a declarat Paula Ungureanu, pentru News.ro.

De-a lungul carierei la cluburi, ea a evoluat la Remin Deva, Hypo Viena, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare, iar acum la CSM Bucureşti.

Cu echipa naţională a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005 şi pe cea de bronz din 2015, respectiv medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA