AcasăEvenimentSportA VENIT MOȘUL - Juniorii de la FC Mara 2010, vizitați de...

A VENIT MOȘUL – Juniorii de la FC Mara 2010, vizitați de Moș Crăciun

spot_img

DISTRIBUIȚI

Moş Crăciun a venit mai devreme la juniorii de la FC MARA 2010. Vineri,16 decembrie, în sala de sport a Liceului Emil Racoviţă Baia Mare , într-o atmosferă de sărbătoare, peste 250 de copii au primit plase cu cadouri din partea Moşului. La această festivitate au participat oficialii clubului , antrenori, părinţi şi bunici, arată FRF.

„FC Mara are 9 grupe de copii în competiţie , la nivel de Federaţia Română de Fotbal -juniori A şi B, la care cel puţin la juniorii A ne-am reprezentat foarte bine, ne-am clasat pe locul 2 la nivel naţional. La juniorii C, D şi E,  la competiţiile organizate de AJF Maramureş,  suntem tot în faţă, rezultatele noastre sunt bune. Suntem în primul an în actuala formulă şi sperăm că începând cu anul viitor rezultatele să fie din ce în ce mai bune . În club avem înscrişi 250 de copii în prezent” , a declarat Emil Kemenes , director tehnic FC MARA 2010.

A VENIT MOȘUL fc mara 2016

Micuţii îmbrăcaţi în hainele clubului au cântat, au colindat, s-au fotografiat şi au strigat de fericire. Părinţii şi bunicii au apreciat evenimentul prin aplauze şi gesturi de bucurie. „În apropierea Crăciunului am dorit să facem o surpriză copiilor, să-l aducem pe Moş Crăciun, să încheiem anul cu o bucurie pentru ei, să menţinem bucuria sărbatorii care se apropie, alături de ei. Ne-am înfiinţat în 2010 , iar începînd cu 2011 în fiecare an am organizat o asemenea activitate pentru copii”, a declarat Juhasz Paul, managerul clubului FC MARA 2010.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA