Acasă sinucidere maramures VEDETE - Obiceiuri mai ciudate ale celebrităților dezvăluite de presă

VEDETE – Obiceiuri mai ciudate ale celebrităților dezvăluite de presă

DISTRIBUIȚI

Celebritățile sunt oameni “obișnuiți”, însă uneori par a trăi în altă lume, comentează marți 7sur7.be reluând o serie de dezvăluiri publicate de revista Star.

De exemplu, vedeta mondenă Kim Kardashian nu numai că își face în secret injecții cu grăsime, în fese și obraz, dar păstrează flacoane cu grăsime într-un frigider special, pentru orice eventualitate.

Cântăreața Taylor Swift vrea în jurul ei doar oameni frumoși și “este înconjurată de manechine, care rămân ca decor, asemeni unui tapet”.

Actriței Jennifer Aniston nu-i place deloc să îi fie cald sau să transpire, așa că le cere asistenților să îi ducă peste tot mici ventilatoare sau să îi dea cu cuburi de gheață pe frunte.

Interpretul canadian Justin Bieber ar face sex cu tot ce mișcă, inclusiv cu menajerele sale.

Lady Gaga are nevoie de asistenții săi 24 de ore din 24. Odată l-a chemat pe unul la miezul nopții să îi schimbe un DVD, motivând că este prea obosită să se ridice de pe canapea.

Actorul Matthew McConaughey are un comportament ciudat față de mâncare: vrea să meargă în cele mai bune restaurante din fiecare oraș, se uită lung în farfurie și uneori chiar vorbește cu conținutul ei.

Julia Roberts are o obsesie pentru costumele îmbrăcate de ea în filme. O dată pe an îl îmbracă pe cel din “Pretty Woman” pentru soțul ei, Danny.

Jessica Simpson nu plătește niciodată în baruri sau restaurante, gândindu-se că totul ar trebui să fie gratuit pentru ea.

Actrița Mila Kunis se teme că soțul ei, Ashton Kutcher, s-ar putea combina cu dădaca, așa încât nu îl lasă niciodată singur cu aceasta.

Christian Bale obișnuiește să dea lecții tinerelor sale asistente, uneori cu atâta asiduitate încât ele încep să plângă.

sursă știre agerpres.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA