spot_img
AcasăActualitateSocialVEDETĂ DUPĂ GRATII – Și-a ucis iubita cu sânge rece, dar îi...

VEDETĂ DUPĂ GRATII – Și-a ucis iubita cu sânge rece, dar îi merge bine în închisoare

spot_img

DISTRIBUIȚI

VEDETĂ DUPĂ GRATII  Bărbatul care și-a ucis cu sânge rece iubita care era vânzătoare în magazinul fostei nurori a lui Virgil Măgureanu își etalează talentele în penitenciarul Rahova, iar pentru asta beneficiază de un tratament privilegiat.

Loredana Ivan, o vânzătoare de 38 de ani care lucra într-un magazin de lux de pe Calea Victoriei, a fost ucisă la sfârșitul lunii aprilie  cu 10 de lovituri de cuțit chiar de către iubitul ei. Femeia a fost găsită de un echipaj SMURD în stop cardiac și nu a răspuns la manevrele de resuscitare. După o oră, ea fost declarată moartă.

Atacatorul, care a fost dat în urmărire după ce a comis crima, a ajuns după gratii, acolo unde, potrivit informațiilor noastre, și-a dobândit statutul de deținut-vedetă după ce și-a etalat talentul la muzică.

Tiberiu Radu este în prima linie la toate spectacolele organizate pentru colegii lui de celulă, cu scopul de a fi reabilitați. Cei mai încântați de spectacolele lui din închisoare sunt mai mulți interlopi din București care l-au avut la diverse petreceri în vremurile lor bune.

„Am aflat și eu că este în formația închisorii Rahova, cântă la clarinet și beneficiază de condiții privilegiate. Are televizor în cameră. El era lăutar de meserie, prieten cu toate clanurile, probabil de aia este protejat acolo”, a declarat Alina Petre, proprietara magazinului în care a fost ucisă Loredana, pentru Libertatea. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu și-a exprimat intenția de a-l adopta pe fiul femeii ucise, însă au apărut câteva probleme.

„Tatăl natural al băiatului, care este stabilit în Germania, s-a opus adopției. Momentan el se află în grija bunicilor, cei care au fost destul de refractari în privința ajutoarelor”, a mai spus Alina Petre, ce care și-a mutat sediul magazinului după acel eveniment tragic care a marcat-o.

Procesul lui Tiberiu Radu nu a început încă, deși au trecut șapte luni de când a comis crima.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA