spot_img
Acasăsinucidere maramuresVATICAN - Papa Francisc șochează: ”Plăcerile sexuale sunt un dar de la...

VATICAN – Papa Francisc șochează: ”Plăcerile sexuale sunt un dar de la Dumnezeu”

DISTRIBUIȚI

Papa Francisc a încurajat cuplurile căsătorite să se bucure de sexul „erotic” și a precizat că dorința sexuală este este esențială pentru dezvoltarea stăpânirii de sine a propriului corp. Suveranul consideră că exercitarea plăcerilor sexuale te ajută să ai o viață „bună și fericită„ și ar trebui considerată un „dar de la Dumnezeu”, potrivit ghidului pentru catolici publicat de acesta.  

Papa Francisc a prezentat vineri, la Vatican, exortaţia apostolică ”Amoris laetitia”, despre bucuria iubirii în familie, document de 261 de pagini realizat pe baza rezultatelor celor două sinoade despre familie, organizate în 2014 şi 2015, şi care este datat, nu întâmplător 19 martie, când este sărbătorit Sfântul Iosif, informează Radio Vatican, într-o sinteză a acestui text extrem de aşteptat de credincioşii catolici.

În plus, Suveranul Pontif a oferit sâmbătă o îmbrățișare plină de semnificație unui grup de cincizeci de foste prostituate și transsexuali veniți din toate colțurile lumii la Vatican.

Potrivit ziarului ‘L’Osservatore Romano’,  îmbrățișarea a fost oferită după ce Papa Francisc a prezidat Audiența extraordinară de sâmbătă cu prilejul Anului Sfânt al Milostivirii care se încheie pe 20 noiembrie.

Acest grup de persoane venite din peste zece țări au fost în trecut victime ale prostituției și traficului de carne vie, iar în prezent primesc asistență de la o asociație de solidaritate care operează în zona Reggio Emilia, nordul Italiei.

libertatea.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA