AcasăActualitateVARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI – Mult soare și temperaturi de până...

VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI – Mult soare și temperaturi de până la 34 de grade în Maramureș, în acest final de săptămână

spot_img

DISTRIBUIȚI

VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI  Ziua de vineri ne-aduce mult soare, poate o aversă, două pe la munte şi maxime de la 26 de grade pe litoral, până la 35 de grade în vestul ţării, pe unde reapare disconfortul termic.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş o să fie mai cald: temperaturile vor urca din nou spre 34 de grade în zona Maramureşului. Nu prea zărim norii, aşa că despre ploi nici nu poate fi vorba. În ţinuturile vestice, atmosfera se menţine însorită şi după prânz se face foarte cald. Maximele ating pragul caniculei, iar indicele de confort termic depăşeşte din nou pragul critic, de 80 de unităţi. Pe la munte s-ar putea să apară o ploaie de scurtă durată şi vântul se înteţeşte puţin în sudul Banatului.

Sâmbătă tot vreme frumoasă, câţiva nori prin vest şi nord-vest şi cer senin în restul ţării. La munte mai sunt ceva condiţii de ploaie, iar maximele ajung la 34 de grade în Câmpia de Vest.

Vreme bună prindem şi duminică. Totuşi, prin nord, nord-est şi centru vin câteva averse, dar pe zone restrânse, iar vântul are intensificări pe litoral, dar şi pe timpul ploilor.

Luni avem soare şi o amiază călduroasă în majoritatea zonelor. Ploile apar sporadic la munte şi prin nord-estul ţării, iar maximele se apropie din nou de pragul caniculei.

 

Sursă info: ȘtirileProTV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA