spot_img
AcasăActualitateVAMA SIGHET | Manelistul Dani Mocanu, prezent în Maramureș pentru a ajuta...

VAMA SIGHET | Manelistul Dani Mocanu, prezent în Maramureș pentru a ajuta refugiații, susține că un polițist le-a dat jos din mașina sa pe două femei pe care voia să le ajute: “Am luat două femei în vârstă să le ducem până la București și a venit un polițist bătrân, gras, supărat că merge la pensie și le-a dat pe femei jos”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Au trecut câteva zile de când a început războiul în Ucraina, iar numărul refugiaților care trec pe la punctele de trecere a frontierei cu românia este în continuă creștere. Mii de maramureșeni și români din toată țara s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au reușit să se organizeze exemplar pentru a-i ajuta pe ucrainenii care fug din calea bombelor.

La vama din Sighetu Marmației au fost amplasate corturi unde cetățenii împart alimente refugiaților. De asemenea, un număr impresionant de persoane s-au oferit să îi ajute cu transportul și, în unele cazuri, cetățenii în ajută chiar și cu bani pe ucrainenii aflați în nevoie.

Printre cei care au vrut să ajute se află și manelistul Dani Mocanu, care s-a prezentat ieri la punctul de trecere al frontierei din Sighetu Marmației. Doar că, spune acesta, nu prea a putut să ajute pe nimeni. Manelistul afirmă într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare că a încercat să ajute două femei în vârstă cu transportul până la București, doar că un polițist le-a dat jos pe femei din mașină sub pretextul că acesta ar fi periculos.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA