AcasăEvenimentValoarea mea, valoarea mea! Deputatul Gheorghe Zoicaș s-a alăturat grupului parlamentar al...

Valoarea mea, valoarea mea! Deputatul Gheorghe Zoicaș s-a alăturat grupului parlamentar al PNL

DISTRIBUIȚI

Deputatul independent Gheorghe Zoicaș, Colegiul Baia Mare Vest, a anunțat astăzi în plenul Camerei Deputaților că ”va activa din acest moment, în cadrul grupului parlamentar al PNL”. Zoicaș a fost ales deputat la alegerile din 2008 pe listele Alianței Politice PSD+PC, devenind candidat al PSD după numai trei luni de la înscrierea în tabăra social-democraților. N-a stat prea mult timp în PSD, în 2009 anunțându-și calitatea de idependent. Asta nu l-a împiedicat să se manifeste ca un veritabil membru al PDL, de-a lungul anilor votând împotriva tuturor moțiunilor de cenzură inițiate de opoziție și în favoarea proiectelor de legi promovate în Parlament de portocalii și UDMR. Inclusiv cele prin care s-au tăiat salariile, s-au impozitat pensiile (CAS), s-au redus alocațiile etc.

Dragostea față de Băsescu și principalul partid de guvernământ i-a luat complet mințile, astfel că a votat chiar și împotriva moțiunii care a trimis Guvernul de 78 de zile al premierului Mihai Răzvan Ungureanu acolo unde merita să ajungă, la lada de gunoi a istoriei. După ce a candidat la șefia Consiliului Județean pe post de iepure a lui Mircea Man, cu misiunea precisă de a rupe din voturile candidatului USL, Zoicaș vrea să se lipească de liberali. Și-a testat puterile în alegerile locale și a văzut că nu înseamnă aproape nimic pentru electoratul maramureșean.

S-a convins că singur nu va mai putea prosti pe nimeni, așa că vrea să aleagă varianta ”la grămadă”. Tare curioși suntem să vedem dacă va reuși să-i prostească și pe liberali, că pe social-democrați i-a făcut odată!

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA