AcasăActualitatePoliticValeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților s-a întâlnit cu electoratul din Sighetu Marmației

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților s-a întâlnit cu electoratul din Sighetu Marmației

DISTRIBUIȚI

Luni, 19 mai 2014, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea s-a aflat în municipiul Sighetu Marmației, unde, între orele 16.30 – 17.00 a fost stabilită o vizită la fabrica AVIVA, societate cu 1.500 de salariați, specializată în industria lemnului.

Declarațiile de presă au fost programate între orele 17.30 – 18.00, iar întâlnirea electorală cu cei peste 350 de participanți și reprezentanții Sindicatului Fabricii Plimom a avut loc la Casa de Cultură Sighet, între orele 18.30 – 19.30.

”Valeriu Zgonea este un apropiat și un prieten al Maramureșului, care ne-a oferit mereu sprijin atunci când am apelat la dânsul pentru binele județului. Campania europarlamentară se apropie de sfârșit, iar duminică, 25 mai, maramureșenii vor vota, alături de întreaga Europă, viitorii deputați europeni. Lista propusă de Alianța Electorală PSD-UNPR-PC este o listă a competenței, lucru prezentat și susținut și de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA