AcasăActualitatePoliticValeriu Zgonea la a treia vizită în Maramureş în mai puţin de...

Valeriu Zgonea la a treia vizită în Maramureş în mai puţin de un an: „Avem un deficit demn de invidiat de marile puteri europene!”

DISTRIBUIȚI

Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, a fost alături de preşedintele Camerei Deputaţilor şi la întâlnirile politice cu activul de partid din PSD şi UNPR Maramureş. Valeriu Zgonea a spus că va reveni în Maramureş în scurt timp însoţit şi atunci de doi miniştrii ai guvernului. Dată fiind situaţia politică din România discuţiile au vizat ruperea USL şi modul în care se construieşte noua majoritate parlamentară care să sprijine proiectele Guvernului Ponta.

Întâlnirile cu reprezentanţii Birourilor politice ale organizaţiilor de partid ale PSD şi UNPR Maramureş au avut loc în mai multe puncte din judeţ. Cerneştiul, Şomcuta Mare, Ulmeniul, Sighetul şi Baia Mare au fost locuri unde Valeriu Zgonea şi Gabriel Zetea au discutat cu liderii şi reprezentanţii celor două formaţiuni politice. Ruperea USL, crearea unei noi majorităţi parlamentare şi noi formule de guvernare au fost principalele subiecte abordate.

„Guvernul condus de Victor Ponta a avut rezultate foarte bune până acum şi trebuie să apărăm aceste realizări. În anul 2014, pentru prima dată, se regăsesc aceste creşteri economice şi în buzunarele cetăţenilor din România, cei care, datorită unui efort al Guvernului Ponta, am reuşit să fim pe primul loc la creştere economică, să avem cea mai mică inflaţie din Europa, să avem un deficit demn de invidiat de marile puteri europene. Zona de producţie începe să funcţioneze datorită garanţiilor de stat, stimulării întreprinderilor mici şi mijlocii, un mix de politici financiare, care ne-au permis să creăm noi locuri de muncă. Aşadar, trebuie să ieşim din agitaţia politică şi să ne întoarcem la muncă. Creşterea economică din 2013 s-a realizat pentru că noi, PSD alături de PNL, am muncit. Noi am ales să continuăm munca, domnul Antonescu a ales să sacrifice un proiect în care milioane de români şi-au pus speranţa pentru interesele sale personale”, a precizat Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Gabriel Zetea, vicepreşedinte al PSD Maramureş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, şi-a exprimat regretul faţa de ruperea USL, amintind din nou realizările pe plan judeţean în domeniul infrastructurii şi a investiţiilor făcute, precum şi a viitoarelor proiecte ce îşi vor găsi finanţare pentru Maramureş.

„Regret această alegere, însă în acelaşi timp îi asigur pe maramureşeni că vom face tot ceea ce ţine de noi pentru a duce la îndeplinire toate angajamentele luate în alegeri. USL a avut o misiune pe care şi-a asumat-o în 2012, iar noi trebuie să o ducem acum mai departe. Îndeplinirea programului de guvernare al USL şi destructurarea regimului Băsescu sunt obiectivele fundamentale la care nu avem voie să renunţăm!”, a precizat Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA