AcasăMARAMURESUL ISTORICValea Vișeului: Țigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord (VIDEO)

Valea Vișeului: Țigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au descoperit şi confiscat, 14.220  pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 125.000 lei, pe care un bărbat  a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 30 iulie a.c., un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat într-un șopru aflat la aproximativ 500 m de frontiera de stat, 22 de colete voluminoase care conțineau țigări.

Polițiștii de frontieră au luat măsuri de supraveghere a zonei concomitent cu efectuarea de verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 14.220 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 125.000 lei.

Pe timpul efectuării verificărilor a fost identificată o persoană domiciliată pe raza județului Maramureș implicată în activitatea infracțională.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA