Acasăsinucidere maramuresVAL DE FRIG ÎN EUROPA - Zeci de oameni au murit din...

VAL DE FRIG ÎN EUROPA – Zeci de oameni au murit din cauza gerului 

DISTRIBUIȚI

VAL DE FRIG ÎN EUROPA Valul de frig care a cuprins Europa a făcut peste 30 de victime în ultimele zile. Cea mai afectată este Polonia, unde temperaturile au scăzut sub minus 20 de grade, dar probleme mari sunt şi în Italia, Grecia şi Turcia, scrie Realitatea.

VAL DE FRIG ÎN EUROPA În Polonia, gerul cumplit a provocat moartea a cel puţin 10 persoane. La nivelul ţării, nu mai puţin de 65 de oameni au murit de hipotermie de la începutul lunii noiembrie.

În Turcia, mii de pasageri au rămas blocaţi pe aeroportul Ataturk, după ce cea mai mare companie aeriană a ţării a anulat 1.200 din cele 1.500 de zboruri programate. Chiar şi strâmtoarea Bosfor a fost închisă pentru feriboturi din cauza lipsei de vizibilitate.

În Bulgaria, autorităţile au anunţat că 75.000 de case au rămas fără electricitate.

Iar în Grecia, ninsorile au blocat zeci de drumuri. Cei mai afectaţi de ninsoare au fost imigranţii din insulele elene, care sunt cazaţi în containere şi au suferit din cauza frigului.

Chiar şi aşa, unii dintre ei au arătat că au un suflet mare şi au mers să împartă din alimentele lor unor familii de greci care nu aveau nimic de mâncare.

Probleme sunt şi în alte capitale europene. În Skopje, un macedonean a fost găsit mort din cauza frigului, în timp ce la Moscova temperaturile au scăzut la minus 30 de grade.

În Italia, cel puţin două persoane au murit din cauza gerului care a cuprins centrul şi sudul ţării.

Zăpada a acoperit multe dintre localităţile devastate de cutremurele din 2016, iar câţiva primari au decis închiderea şcolilor până miercuri.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA