AcasăOPINIIVăduva neagră

Văduva neagră

DISTRIBUIȚI

Femeia sexy încătuşată pe nedrept de procurorul Monica Macovei în puşcăria propriului său corp a evadat săptămîna trecută pe pajiştea de hîrtie a unei reviste glossy.
E posibil ca în Codul Penal să nu existe infracţiunea de sechestrare a alter ego-ului, dar dacă ceapiştii priponiţi înainte de ’89 pentru flagrant de porumb în traistă sînt de mult oale şi ulcele şi nu mai pot depune mărturie despre abuzurile procurorului comunist Monica Macovei, femeia din pictorial, prin chiar limbajul corpului, ne vorbeşte despre îndelunga schingiuire a sinelui, chestie ce ar putea totuşi s-o trimită pe muma justiţiei pe băncile acuzării. Cu atît mai mult cu cît, în această năprasnică dramă personală, există şi cadavrul şefei comisiei de etică pedelistă, la căpătîiul căruia bănuim că Elena Udrea a depus deja un mănunchi de crizanteme proaspete.

Ratînd apariţia în pictorialul revistei Pentru Patrie a scumpei noastre miliţii populare, cu pistolul bălăngănindu-i pe şold într-o acţiune cu tablagiii din subordine, juna Monica s-a răzbunat la bătrîneţe, luîndu-şi abia acum bacalaureatul profesional de divă şi halindu-şi porţia de libertate covăsită cu polonicul, într-o pizmaşă iubire de sine ce depăşeşte pragul imaginaţiei noastre.

De parcă Dumnezeu, dormind cu Metamorfozele lui Ovidiu sub cap, ar fi visat-o pe Maia Pliseţkaia înălţîndu-se pe poante în văzduh din crisalida procurorului Vîşinski.
Mircea Dinescu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA