AcasăActualitateVACCINARE COVID LA INSPECTORATELE ȘCOLARE - Câți angajați ai ISJ Maramureș s-au...

VACCINARE COVID LA INSPECTORATELE ȘCOLARE – Câți angajați ai ISJ Maramureș s-au imunizat cu cel puțin o doză de ser anti-covid

spot_img

DISTRIBUIȚI

Elevii din toată țara au intrat în vacanță prelungită după ce reprezentanții statului au luat o serie de măsuri pe o perioadă de 30 de zile, printre care și închiderea școlilor publice sau private. România se află pe lista neagră a Europei din punct de vedere epidemiologic, iar una din cauzele care au dus la situația de azi este rata mică de vaccinare a populației.

Printre cei care și-au exprimat opțiunea de a nu se vaccina împotriva COVID au fost și profesori, medici sau lucrători din alte domenii esențiale din cadrul instituțiilor statului. Pentru cât mai multă transparență din acest punct de vedere, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că „Toate Inspectoratele Scolare vor anunta rata de vaccinare din institutii pe propriile site-uri”.

Portalinvatamant.ro a adunat datele publicate de toate inspectoratele școlare din țară cu privire la vaccinare, inclusiv Maramureș, iar rezultatele sunt următoarele:

Ministerul Educatiei

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Ministerului Educatiei este 66% din totalul celor 444 angajati in aparatul central. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de peste 93%.

Alba

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Alba, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu este de 88%. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Arges

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Arges, rata de vaccinare a angajatilor din institutie este 97,87% din totalul celor 47 angajati.

Arad

Situatia vaccinarii pentru angajatii ISJ Arad :

* Total angajati : 42
* Vaccinati cu cel putin o doza : 32
* Nevaccinati : 10

Ponderea persoanelor vaccinate : 76,20 %

Bucuresti

Potrivit informatiilor colectate la nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, rata de vaccinare a personalului este de 71%, raportat la totalul celor 95 de angajati.

Bacau

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Bacau este de 71,74% din totalul de 46 de angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Bihor

In institutia noastra sunt vaccinate impotriva Covid-19 cu cel putin o doza 32 de persoane. Ponderea personalului vaccinat, raportat la numarul total al angajatilor, este 74,41%.

BistritaNasaud

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud este 97% din totalul celor 36 de angajati.

Braila

Situatia personalului vaccinat la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Braila – 45 numarul de angajati – 8 angajati nevaccinati – 82,22% ponderea celor vaccinati

Botosani

– date lipsa, momentan

Brasov

– date lipsa, momentan

Buzau

– date lipsa, momentan

Cluj

– 68,96 % cadre didactice vaccinate, reprezentand 5.529 de persoane, din totalul celor 8.017 cadre didactice, din judetul Cluj;
– 66,90 % personal didactic auxiliar si nedidactic vaccinat, reprezentand 1.927 de persoane, din totalul celor 3.036, din judetul Cluj;
– 24,30 % elevi vaccinati, reprezentand 10.566 de elevi, din totalul celor 43.413 elevi, cu varsta peste 12 ani, din judetul Cluj.

Rata de vaccinare a personalului din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj este de 92%, raportata la totalul celor 50 de angajati ai institutiei.

Calarasi

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei in data de 1 noiembrie 2021, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al ISJ Calarasi este de 88,24% din totalul celor 34 angajati (30 de persoane vaccinate cu cel putin o doza).

Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Caras-Severin

La nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin este 72% din totalul celor 32 angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Constanta

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a personalului din Inspectoratul Scolar Judetean Constanta este 77,5%, din totalul celor 49 angajati (inspectori scolari si personal contractual). Toti cei vaccinati au administrata schema completa de vaccinare, iar 21,5% au administrate si doze „booster”.

Covasna

Conform datelor centralizate la data de 01.11.2021, la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor Inspectoratului Scolar Judetean Covasna este de 50% din totalul celor 38 de angajati.

Dambovita

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita este de 87,80% din totalul celor 41 de angajati.

Dolj

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj este de aproximativ 93% din totalul celor 54 de angajati.

Gorj

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj este 92,5% din totalul celor 40 angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este 100%

Galati

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a personalului din Inspectoratul Scolar Judetean Galati este de 84,61% din totalul celor 39 de angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Giurgiu

Nr. Total angajati – 34;
Nr. Total vaccinati – 19;
Procent de vaccinare – 55%

Hunedoara

La nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara este 91% din totalul celor 43 angajati . Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Harghita

– 41 de angajati, 32 vaccinare finalizata, 9 nevaccinati, 78.05% procentaj

Ilfov

38 angajati, 33 vaccinati, 86.84 % procentaj

Ialomita

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu este de 90%.

Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Iasi

Urmare solicitarii Ministerului Educatiei, potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, rata de vaccinare a angajatilor institutiei este 91,07% din totalul celor 56 angajati.

Raportat la personalul care detine functii de conducere, de indrumare si control, ponderea celor vaccinati este de 97,30%.

Mehedinti

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti este de 71% din totalul celor 39 de angajati.

Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%

Maramures

Din cei 44 angajati ai Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, 33 sunt vaccinati cu cel putin o doza impotriva Covid-19. Ponderea este de 75%

Mures

– date lipsa, momentan

Neamt

92,5% vaccinati din totalul de 40 de angajati

Olt

Numarul persoanelor vaccinate in Inspectoratul Scolar Judetean Olt – 34

Ponderea personalului vaccinat, raportat la numarul total al angajatilor – 85 %

Prahova

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din ISJ Prahova este de 77,36%, 41 de angajati fiind vaccinati, din totalul de 53

Sibiu

40 de angajati, din care 36 vaccinati – procentaj 90%

Salaj

Numarul total al persoanelor angajate din institutie = 37
Numarul persoanelor vaccinate impotriva Covid -19, cu cel putin o doza = 30
Ponderea personalului vaccinat, raportat la numarul total al angajatilor = 81%

Satu Mare

La nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare, dintr-un total de 44 de angajati, 40 sunt vaccinati, rata generala de vaccinare a angajatilor la nivelul institutiei fiind 90,9%.

Suceava

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava este 77% din totalul celor 49 angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%

Tulcea

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea este de 89,47% din totalul celor 38 de angajati. Raportat la personalul care detine functii de indrumare si control, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Timis

Situatia vaccinarii personalului angajat in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Timis:

– Numarul total de persoane angajate (inspectori scolari, personal auxiliar, personal nedidactic): 47
– Numarul total de persoane vaccinate: 42

Procent persoane vaccinate: 89,36%

Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Teleorman

Total angajati: 35
Vaccinati cu cel putin o doza: 31
Nevaccinati: 4
Ponderea persoanelor vaccinate: 88.6%

Valcea

Nr. total personal = 42

Nr. persoane vaccinate impotriva Covid-19 cu cel putin o doza = 41

Ponderea personalului vaccinat = 97,6%

Vrancea

Total persoane care activeaza in ISJ Vrancea – 42;

Total persoane vaccinate – 35;

Ponderea personalului vaccinat raportat la numarul total de persoane: 83,34%.

Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.

Vaslui

La data de 31 octombrie 2021, situatia personalului care activeaza in Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui este urmatoarea:

Total persoane care activeaza in ISJ Vaslui- 45;
Total persoane vaccinate- 34;
Ponderea personalului vaccinat raportat la numarul total de persoane: 75,55%

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA