AcasăActualitateSocialVACANŢE - Ofertele last minute la mare căutare

VACANŢE – Ofertele last minute la mare căutare

spot_img

DISTRIBUIȚI

VACANŢE: După ce au prins gustul vacanţelor pe meleaguri străine şi au devenit în număr tot mai mare adepţi ai transportului cu avionul până la destinaţia de concediu, maramureşenii par să fi învăţat şi că pot avea parte de sejururi cu sute de euro mai ieftine dacă optează pentru aşa numitele vacanţe last minute.

Operatorii din turism spun că numărul celor care apelează la vacanţele cu preţ redus s-a dublat şi că pentru astfel de oferte preţurile pot fi chiar şi cu 40 la sută la mici.

‘’ Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştie cei care optează pentru o astfel de vacanţă este faptul că trebuie să fie dispuşi să plece spre destinaţia aleasă în numai câteva zile de la scoaterea la vânzare a biletului pentru că preţul pachetului turistic este cu atât mai mic cu cât data plecării este mai aproape ‘’ – spune Dana reprezentantul unei agenţii de turism din Baia Mare.

Statiuni din Turcia sau Grecia se numără printre cele mai populare destinaţii de tip last minute atât în rândul turiştilor tineri cât şi a celor de vârstă mijlocie, mai spun reprezentanţii din turism.

Tot ei adaugă că în medie turiştii alocă între 150 şi 400 de Euro pentru o vacanţă de o săptămâna .

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA