AcasăActualitateSocialVACANȚĂ - Se ieftinesc sejururile la malul mării

VACANȚĂ – Se ieftinesc sejururile la malul mării

DISTRIBUIȚI

VACANȚĂ S-a dat startul programului care le oferă doritorilor posibilitatea să își petreacă concediul pe malul mării la început de toamnă și cu bani puțini.

VACANȚĂ “Litoralul pentru toţi”, căci despre el este vorba, a debutat deja și acordă reduceri pentru sejururi de minim 6 nopți, până cel târziu pe data de 1 octombrie.

În toamna acestui an prețurile pentru sejururi în extrasezon pe litoralul românesc pornesc de la 159 lei de persoană și pot ajunge până la 605 lei pentru o persoană, la un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus.

“Ofertele prin intermediul programului Litoralul pentru toți sunt pentru toate buzunarele. Cele mai scumpe sejururi de șase nopți se regăsesc la hoteluri din zona stațiunilor Mamaia, Constanța sau Eforie, unde tarifele pentru un sejur de şase nopți de cazare pornesc de la 205 lei, la hotelurile de o stea, şi ajung până la 265 de lei, la unitățile de cazare de trei stele. Există și oferte pentru care prețul este dublu, însă în aceste cazuri vorbim despre hoteluri de 5 stele și pachet cu mic dejun inclus. În continuare cele mai ieftine sejururi se pot achiziționa pentru stațiuni din sudul litoralului, unde prețurile pornesc de la 159 de lei, la un hotel de o stea, și ajung până la 469 lei, la hotelurile de cinci stele”, spune reprezentantul unei agenții de turism din Baia Mare.

VACANŢĂ Programul a demarat deja, iar după experiența anilor precedenți cererea nu va întârzia să apară, cu atât mai mult cu cât CFR va asigura în continuare garnituri feroviare care să facă legătura cu stațiunile de la malul mării.

VACANŢĂ În ultimii ani programul “Litoralul pentru toți“ a devenit tot mai atractiv pentru turiști, în condiţiile în care oferă vacanțe la tarife care scad cu până la 70%, față de cele din plin sezon estival.

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA