spot_img
Acasăsinucidere maramuresVACANȚĂ - Elveția și Franța sunt cele mai scumpe destinații din Europa...

VACANȚĂ – Elveția și Franța sunt cele mai scumpe destinații din Europa pentru amatorii de schi

DISTRIBUIȚI

Cele mai scumpe destinații de vacanță din Europa pentru amatorii de schi sunt în actualul sezon cele din Elveția și din Franța, implicând, în medie, cheltuieli zilnice de 479, respectiv 464 de euro, informează luni ziarul spaniol ‘ABC’, preluând date publicate de portalul kayak.es.

La polul opus se găsesc Germania, unde este nevoie, în medie, de 222 de euro în fiecare zi, și Spania, cu 257 de euro.

Aceste cheltuieli includ cazarea, masa și închirierea de echipament.

Motorul de căutare prezintă și un top al prețurilor din Europa de Est, potrivit căruia, cele mai mici prețuri pentru hoteluri din stațiuni de schi sunt în Macedonia, Bosnia și Herțegovina și Bulgaria. Astfel, la Tetovo, în Macedonia, localitatea cea mai apropiată de pistele de schi din Popova Sapka, se pot găsi camere de hotel cu numai 38 de euro pe noapte, adică jumătate din cel mai mic preț mediu din Europa de Vest.

Pe locul al doilea al acestui clasament se situează localitatea bosniacă Jahorina, unde se poate rezerva o cameră de hotel în această perioadă cu 77 de euro pe noapte. Pe pozițiile următoare se află stațiunea Bansko, din Bulgaria, cu un cost mediu de 100 de euro pe noapte, și Bialka Tatrzanska, din Polonia, cu 211 euro pentru o noapte de cazare.

sursă știre agerpres.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA