AcasăActualitateSocialVACANŢĂ CU GHINION - Trei turiști au făcut toxiinfecție alimentară

VACANŢĂ CU GHINION – Trei turiști au făcut toxiinfecție alimentară

DISTRIBUIȚI

VACANŢĂ CU GHINION Trei persoane au ajuns la spital, miercuri seară, cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la un complex din stațiunea Venus.

VACANŢĂ CU GHINION Imediat după sesizarea cazului, inspectorii de la Protecția Consumatorului au descins la unitatea respectivă, unde au constatat mai multe nereguli.

Vizat de controlul inspectorilor a fost complexul ”Mera“” din staţiunea Venus, unde, în urma deficienţelor constatate, s-a aplicat o amendă în valoare de 15.000 de lei, potrivit autorităților.

”Au fost găsite produse nesigure, fără niciun element de identificare cu privire la producător, iar temperatura de păstrare şi data limită de consum, respectiv produse cu termen de valabilitate depăşit”, a precizat Paul Anghel, directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

La unitatea turistică au mers astăzi, în control, şi echipe de la Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitar Veterinară Constanţa, care au prelevat probe din mâncare pentru a se stabili cauza toxiinfecţiei alimentare.

Turiștii care au avut de suferit după ce au mâncat la complex sunt acum în stare bună și în afara oricărui pericol. ”Li s-a pus o perfuzie și au plecat în două ore, fără să mai fie nevoie de internare”, a completat Paul Anghel. El a afirmat că oamenii au mâncat în regim ”all inclusive” și nu știu de la ce li s-a făcut rău.

sursa info

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA