spot_img
AcasăActualitateSocialVă rugăm să ne scuzați, nu depunem cât luați! În plină criză,...

Vă rugăm să ne scuzați, nu depunem cât luați! În plină criză, băncile cresc toate comisioanele

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu scumpim creditele, dar mărim comisioanele. Iată noua strategie a băncilor, hotărâte să facă profit într-o perioadă în care oamenii nu mai au curaj să ia împrumuturi. Dar toţi au carduri de salariu şi achită facturi. Aşa că din acest an vom plăti mai mult pentru fiecare tranzacţie bancară şi chiar pentru retragerile de la bancomat.

Comisioanele bancare au luat-o razna. De anul acestea, dacă plănuiţi să retrageţi sume mari de bani fără să anunţaţi înainte banca, plătiţi 1% din valoarea tranzacţiei.

Şi taxa pentru administrarea contului curent ajunge până la 12 lei pe lună. Iar orice plată la ghişeu va costa până la 7 lei.

Multe bănci şi-au modificat comisioanele încă de la începutul anului, restul le măresc de acum încolo. Taxele diferă de la o bancă la alta. Dacă primiţi salariul pe card, trebuie să ştiţi că angajatorul nu va poate obliga să lucraţi cu o anumită bancă. Astfel, puteţi alege o bancă mai mică, pentru că uneori acestea percep taxe şi comisioane mai mici decât cele practicate de marile instituţii financiare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA