spot_img
AcasăNews AlertUTIL - Contribuabilii băimăreni, persoane fizice sau juridice, pot să își achite...

UTIL – Contribuabilii băimăreni, persoane fizice sau juridice, pot să își achite taxele și impozitele începând cu 7 ianuarie

DISTRIBUIȚI

Contribuabilii băimăreni, persoane fizice sau juridice, pot să își achite taxele și impozitele aferente anului 2016 începând cu data de 7 ianuarie. Aceste plăți pot fi efectuate și online, pe site-ul www.baiamare.ro, sau la casieriile aparținând Direcției de Venituri din cadrul Primăriei Baia Mare.

Mai mult, și în acest an, contribuabilii pot beneficia de reducerea de 10% acordată de către Administrația Publică Locală a municipiului Baia Mare.

„Reducerea de 10% se acordă pentru plata integrală, până la data de 31 martie, a taxelor și impozitelor pentru clădri, terenuri și mijloace de transport. Bonificația se acordă atât persoanelor fizice cât și juridice”, a declarat Melania Mureșan, directorul Direcției de Venituri din cadrul Primăriei Baia Mare.

Casieriile Direcției de Venituri sunt deschise deja pentru cetățenii care au de achitat alte tipuri de taxe.

Casieriile Direcției de Venituri Baia Mare sunt situate pe strada Crișan numărul 2 și funcționează după următorul program:

Luni, marți, miercuri și joi între orele 8.00 – 16.00
Vineri între orele 08.00 – 15.00

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA