AcasăActualitateSocialUTIL - Cea mai simplă metodă de curățare a ecranului telefonului

UTIL – Cea mai simplă metodă de curățare a ecranului telefonului

spot_img

DISTRIBUIȚI

UTIL. Orice ecran în care privim zilnic, fie că este televizor, laptop, telefon sau tabletă se murdăreşte la un moment dat destul de rău.

Dacă dispozitivele mobile sunt folosite şi de copii, trebuie să avem grijă să le curăţăm mai des. Majoritatea producătorilor ne avertizează că majoritatea soluţiilor din comerţ nu ar trebui folosite pe telefon.

Iată o soluţie blândă, dar eficientă pentru a dezinfecta şi curăţa ecranele celor mai iubite şi folosite aparate electronice: oţet alb, apă distilată, sticlă de plastic, cârpă din microfibre.

UTIL. Se începe prin curăţarea ecranului telefonului sau tabletei cu cârpa din microfibre, eliminaându-se murdăria vizibilă (grăsime sau praf).

Se amestecă în sticlă părţi egale de oţet şi apă distilată şi se foloseşte o sticlă cu cap spray pentru a putea distribui egal soluţia pe cârpă şi nu direct pe ecran.

Astfel, se va evita ca soluţia să ajungă în telefon. Nu este nevoie de foartă multă soluţie pentru a îndepărta cele mai persistente pete. Oţetul este antiseptic (distruge bacteriile). Apa distilată se foloseşte pentru că apa de la robinet sau apa plată conţine minerale ce pot rămâne pe ecran.

Memoria internă a telefonului şi memoria RAM de pe un smartphone Android nu sunt niciodată suficiente, însă poţi elibera spaţiu dacă urmezi câteva dintre sfaturile pe care ţi le oferim în acest articol.

Aproape toate smartphone-urile de top cu sistem de operare Google Android beneficiază de memorie internă de 16 GB şi memorie RAM de 2 GB, cantităţi suficiente pentru a utiliza un număr sporit de aplicaţii.

Din păcate, smartphone-urile actuale low-entry, dar şi telefoanele care au fost lansate cu unul-doi ani în urmă în gama de top, au de regulă 4 GB de memorie internă şi 512 MB sau 1 GB de memorie RAM, valori care se vor dovedi insuficiente în cazul unei utilizări intensive. Nu trebuie să te laşi păcălit de existenţa unui slot pentru carduri microSD, întrucât numeroase aplicaţii nu pot fi mutate pe card.

Acest lucru se întâmplă frecvent şi pentru că sistemul de operare Android ocupă în cele mai multe situaţii peste jumătate din memoria internă a smartphone-ului. În plus, cu unele mici excepţii, producătorii instalează pe telefon numeroase aplicaţii proprietare care ocupă spaţiu şi consumă, în unele cazuri, o bună parte din memoria RAM.

De aceea, este foarte posibil să te trezeşti că nu mai ai spaţiu pe telefon dacă ai un smartphone cu Android cu memorie internă de limitată. Într-o astfel de situaţie trebuie să apelezi la câteva trucuri pentru a elibera spaţiu, iar noi îţi explicăm exact ce paşi trebuie să urmezi. De asemenea, aceste sfaturi sunt utile chiar şi dacă ai memorie internă de peste 16 GB, întrucât spaţiul liber nu se dovedeşte niciodată prea mare.

 

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA