AcasăberzmudeUSL Maramureș se face tot mai dodoloață. Vasile Coman, primul primar independent...

USL Maramureș se face tot mai dodoloață. Vasile Coman, primul primar independent care s-a înregimentat!

DISTRIBUIȚI

O situație destul de ciudată s-a întâlnit în cadrul alegerilor locale din orașul Vișeu de Sus, unde nu mai puțin de opt candidați s-au înscris în bătălia pentru primărie. Ciudată pentru că USL Maramureș a susținut candidatura lui Vasile Ciolpan, primarul în exercițiu, dar la fața locului realitatea era alta. Candidați au mai fost: Grigore Ciolpan (UNPR), Teodor Nagy (PDL), Ștefan Ciolpan (PPDD) și independenții Oliver Barany Tivadar, Vasile Coman Vărzaru, Adrian Filip Nicolae.

Ciudățenia rezultă și din faptul că Adrian Filip a fost susținut de PSD al cărui președinte de organizație este, Oliver Barany este membru marcant al PNL, iar Vasile Coman Vărzaru este fost consilier județean PSD. Adică, altfel spus, electoratul USL s-a împărțit în patru tabere! Din fericire pentru social-liberali, primăria n-a ajuns pe mâini străine, fiind câștigată de Vărzaru. Și, chiar dacă s-a spus că a fost sprijinit de Partidul Verde (e ca și cum l-aș susține eu în SUA pe Obama, adică fix același efect), Vasile Coman n-a stat prea mult pe gânduri și a revenit, culmea, acolo de unde nu a plecat niciodată!

El a anunțat oficial că va fi primarul PSD în acest mandat, asta ca să se risipească orice dubii și confuzii cu privire la identitatea lui politică. Vărzaru e primul primar care renunță la idependendența politică, dar cu siguranță îl vor urma și alții în zilele următoare.
Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA