AcasăEvenimentUSD s-a născut astăzi în Maramureş. S-a făcut apel la înţelepciunea...

USD s-a născut astăzi în Maramureş. S-a făcut apel la înţelepciunea liberalilor (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Uniunea Social Democrată a văzut astăzi, 21 februarie, lumina zilei în Maramureş. Actele de constituire a acestei alianţe electorale valabilă în acest moment doar pentru alegerile europarlamentare au fost semnate la sediul PSD Maramureş în prezenţa liderului PC, Daniel Constantin, prezent în Maramureş cu problemele agriculturii.

Protocolul de constituire a USD Maramureş a fost semnat de către preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, preşedintele PC MM, Zamfir  Ciceu, respectiv de către liderul UNPR MM, Emil Ambruş. Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea a remarcat faptul că USD nu a fost creat cu scopul de a ameninţa pe cineva sau a distruge ceva deja creat,  făcând aluzie la supărările liberalilor din ultimele zile legate de crearea acestei alianţe.
De  cealaltă parte, liderul PC Daniel Constantin nu a e xclus varianta în care USD să funcţioneze şi în cazul alegerilor prezidenţiale. Constantin a făcut apel la  înţelepciunea liberală  de a lăsa deoparte orgoliile  personale ale unora din conducerea restrânsă a PNL.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA