AcasăLifestyleUrsitoarele pentru botez animează petrecerea și creează atmosferă, mai multe informații sunt...

Ursitoarele pentru botez animează petrecerea și creează atmosferă, mai multe informații sunt aici

DISTRIBUIȚI

Din dorința de a-i vedea pe cei mici cu zâmbetul pe buze, noua generație de părinți se dă peste cap atunci când vine vorba de petreceri și de distracții pentru cei mici. Pe timpuri nu exista conceptul de petreceri animate și mai ales petreceri care să includă diverse personaje preferate de cei mici.

Timpurile s-au schimbat, iar odată cu acestea au apărut și acele firme specializate care se ocupă cu organizarea petrecerilor. Paradisul Personajelor vine în ajutorul părinților și îi ajută pe aceștia să pună la punct petreceri tematice care îl vor încânta pe cel mic. În cazul în care acesta este la prima sa petrecere, atunci se pot lua în calcul ursitoarele. Acestea transmit copilului gânduri bune, noroc și succes pe toată perioada vieții și ca toate dorințele să-i fie îndeplinite. Ursitoarele pentru botez animeaza petrecerea, inteacționează și cu invitații și mai presus de toate creează o atmosferă plăcută.

Pachete pentru toate buzunarele

Pentru ca toată lumea să își permită vizita ursitoarelor, Paradisul Personajelor a creat pachete pliate pe nevoile publicului. Acestea cuprind interpretare din partea ursitoarelor, muzică pe toată durata desfășurării acțiunii și o scenetă în versuri. Pentru ca atmosfera să fie și mai interesantă, pachetele mai pot conține petale de flori, melodii interpretate live, portretul sau perna bebelușului. Pachetul Gold vine la pachet cu un animator, o mașină de baloane și un atelier de creație ce cuprinde activități pentru ceilalți copii.

Ursitoarele vor fi îmbrăcate corespunzător, vor fi atente cu cel mic și se vor asigura întotdeauna că invitații se simt bine. Paradisul Personajelor se va asigura de fiecare dată că vor fi respectate toate programele artistice stabilite de la bun început.

Personajele Disney preferate de cei mici

Atunci când bebelușul ajunge la o anumită vârstă începe să aibă o înclinație către personajele din desene. Începe să-și facă o idee despre aptitudinile eroilor preferați și dorește cu ardoare să-i întâlnească în viața reală. Prin prisma petrecerilor aniversare, părinții pot lua legătura cu echipa Paradisul Personajelor și pot pune la cale o întâlnire de zile mari.

Cel mic cu siguranță va rămâne cu o amintire mult timp și va fi înconjurat pentru câteva ore de personajele preferate. Bluey, Mickey Mouse, minioni sau Scooby Doo sunt doar câteva dintre personajele care pot ajunge la petrecerea celui mic. Pe lângă aceste personaje, la petrecerea celui mic mai pot și o mașină de vată de zahăr sau un spațiu de joacă gonflabil. Orice dorință a celor mici se poate transforma în realitate apelând la Paradisul Personajelor.

Cei interesați pot găsi mai multe informatii pe site. Aici vor găsi toată lista de servicii, împreună cu tarifele percepute. Din când în când cei mici merită să fie răsfățați așa cum își doresc, așadar părinții pot apela cu încredere la Paradisul Personajelor. Vor descoperi o echipă serioasă și responsabilă care va pune dorințele celui mic pe primul loc și îi vor oferi o zi de naștere pe care și-o va aminti cu drag.

Date de contact:

0726 340 390

[email protected]

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA