AcasăActualitate112URMĂRIȚI ÎN MARAMUREȘ - Patru bărbați au fost prinși și încarcerați de...

URMĂRIȚI ÎN MARAMUREȘ – Patru bărbați au fost prinși și încarcerați de către polițiști

DISTRIBUIȚI

URMĂRIȚI ÎN MARAMUREȘ  Ieri, 30 martie, poliţiştii maramureşeni au pus în aplicare patru mandate emise de instanţă, pe numele unor persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate.

Poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, au identificat şi încarcerat un băimărean de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au identificat doi bărbaţi pe numele cărora Tribunalul Maramureş a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Un sighetean de 50 de ani a fost condamnat la 3 ani şi 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi un bărbat de 36 de ani din localitatea Berbeşti care are de executat o pedeapsă de 5 ani şi 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Şi poliţiştii din Sarasău au identificat un bărbat de 31 de ani, din Rona de Sus,condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate. Pe numele acestuia Judecătoria Târgu Lăpuş a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Persoanele în cauză au fost încarcerate şi depuse în penitenciar unde îşi vor executa pedeapsa.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA