spot_img
AcasăEvenimentURMĂRIT PRINS - Un bărbat de lângă DEJ acuzat de corupţie sexuală...

URMĂRIT PRINS – Un bărbat de lângă DEJ acuzat de corupţie sexuală se ascundea în Boiu Mare. Alţi doi urmăriţi au fost prinşi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe raza comunei Boiu Mare, poliţiştii l-au identificat pe Alexandru M., de 43 ani, din comuna Vad, judeţul Cluj. Împotriva bărbatului Judecătoria Dej a emis un Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea. El are de ispăşit o pedeapsă privativă de libertate de doi ani pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală. În anul 2009 Alexandru a săvârşit în mod repetat acte cu caracter obscen împotriva unei minore.

Tot ieri, 12 decembrie, au fost depistaţi şi încarceraţi alţi doi indivizi faţă de care Instanţa a pronunţat sentinţe definitive de executare a pedepsei cu închisoarea. Unul dintre aceştia este Ionel C., de 21 ani, din Copalnic Mănăştur, faţă de care Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de doi ani pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpa. De asemenea, a fost identificat si depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, Sebastian L., de 20 ani, din sat Făureşti, condamnat la 11 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni silvice.

Un băimărean a încercat să fure un autoturism

Ieri, la ora 01,25 un echipaj al Poliţiei Municipiului Baia Mare a  identificat un individ suspect care se deplasa pe strada Vasile Alecsandri din municipiu. Acesta este Sergiu M., de 20 ani, din Baia Mare iar asupra lui oamenii legii au găsit mai multe bunuri alimentare si articole de îmbrăcăminte. Poliţiştii au stabilit că acestea fuseseră sustrase cu puţin timp înainte dintr-o locuinţă situată tot în Baia Mare, pe strada Berzei. De asemenea, deoarece şi autoturismul părţii vătămate, parcat în spatele locuinţei, prezenta urme de forţare, poliţiştii au concluzionat că tânărul identificat ar fi încercat să fure şi autoturismul în cauză. În prezent, Sergiu M. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi tentativă la furt.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA