AcasăEvenimentURMARIRE - Un tânăr de 22 de ani din Satu Mare băut,...

URMARIRE – Un tânăr de 22 de ani din Satu Mare băut, nu a oprit la semnalul poliţiştilor. A fost urmarit de echipajul politiei

DISTRIBUIȚI

În noaptea de 03 spre 04 mai, ora 01,00, pe strada Şcolii din Baia Mare, un echipaj al Poliţiei Rutiere a efectuat verificări în trafic. Unul dintre membrii echipajului de poliţie a efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, pentru verificări. Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului, continuându-şi deplasarea. Echipajul a trecut în urmărirea conducătorul auto care se sustrăgea controlului rutier. Pe strada Gării din municipiu, şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat cu autoturismul în bordura parcării de la autogară. Poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, Florin C., de 22 de ani, din localitatea Trip, judeţul Satu Mare. Tânărul a fost testat cu aparatul alco-test  rezultatul fiind de peste 0, 70 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit celui în cauză dosar penal pentru  infracţiuni rutiere.

Acţiune pe linie rutieră al Borşa

Poliţiştii formaţiunii rutiere din Borşa au efectuat ieri, 03 mai a.c., o acţiune de prevenire a accidentelor. Poliţiştii au urmărit, în principal, prevenirea şi combaterea încălcării legislaţiei rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor. În urma activităţilor au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale la regimul  circulaţiei rutiere, pentru care s-au încasat amenzi la bugetul de stat în valoare de 5. 700 lei. Oamenii legii au reţinut 5 permise de conducere dar au înregistrat şi o infracţiunela Ordonanţade Urgenţă a Guvernului 195/2002; este vorba de un conducător auto de 33 de ani, din Borşa, care a condus pe DN 18  un autoturism pe care-l conducea pe drumurile publice din România fără ca acesta să fie înmatriculat conform legii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA