AcasăActualitate112URMĂRIRE PE ŞOSELELE MARAMUREȘULUI – Un hoț fără permis de conducere a...

URMĂRIRE PE ŞOSELELE MARAMUREȘULUI – Un hoț fără permis de conducere a încercat să scape de polițiști, însă norocul nu a fost de partea lui

DISTRIBUIȚI

URMĂRIRE PE ŞOSELELE MARAMUREȘULUI Un bărbat a fost oprit în trafic de poliţişti, pe raza localităţii Giuleşti, la aproximativ o oră după ce a sustras bunuri dintr-un garaj din Sat Şugatag. Deoarece nu deţine permis de conducere iar bunurile sustrase erau în portbagajul maşinii, a ales să fugă de poliţişti. Operativitatea şi vigilenţa acestora au dus în scurt timp la prinderea şi identificarea lui.

În timp ce efectuau activităţi pe D.N.18, pe raza localităţii Giuleşti, la ora 13.45 poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism al cărui conducător auto a efectuat o depăşire neregulamentară. Deoarece bărbatul de la volan a ignorat semnalele poliţiştilor, mărind viteza de deplasare, s-a procedat la urmărirea acestuia. În momentul în care a ajuns pe strada Lacurilor din Ocna Şugatag, a abandonat maşina şi a fugit. A fost prins de poliţişti şi identificat: un bărbat de 41 de ani, domiciliat în Câmpulung la Tisa, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în portbagajul autoturismului un generator de curent electric şi un aparat de sudură. Verificările efectuate au relevat că bunurile au fost sustrase ieri, în jurul orei 12.30, din garajul unui imobil din Sat Şugatag. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul a mai sustras din acelaşi garaj două motofierăstraie şi un aparat de sudură, în 13 şi 14 ianuarie. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi furt calificat dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA