AcasăActualitateURMARE TRAGEDIE - O comisie din cadrul Spitalului Județean din Baia Mare...

URMARE TRAGEDIE – O comisie din cadrul Spitalului Județean din Baia Mare va ancheta împrejurările în care a avut loc decesul copilului născut mort ieri dimineață

spot_img

DISTRIBUIȚI

URMARE TRAGEDIE În urma articolului publicat astăzi pe site-ul nostru, în care vă relatam drama unei femei a cărei copil s-a născut mort ieri dimineață la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare (CITEȘTE ARTICOLUL AICI) conducerea spitalului ne-a transmis un punct de vedere oficial cu privire la tragicul eveniment.

Potrivit comunicatului, conducerea spitalului a format o comisie care va ancheta împrejurările în care a murit nou-născutul.

Referitor la materialul publicat în data de 18.09.2018, pe www.2.actualmm.ro, semnat de dl. Adrian Barbur, prin care solicitați punctul de vedere al Spitalului Județean de Urgență, “Între timp, așteptăm un punct oficial de vedere din partea reprezentanților Spitalului Județean de Urgență cu privire la acest caz”, vă transmitem următoarele:

La nivelul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului. Până la finalizarea achetei, nu putem furniza alte informații referitoare la acest caz”, se arată în comunicatul trimis pentru ActualMM de către conducerea spitalului.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA