spot_img
AcasăActualitate112URMARE CARAMBOL A2 - Dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare...

URMARE CARAMBOL A2 – Dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă

spot_img

DISTRIBUIȚI

URMARE CARAMBOL A2 Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară a deschis un dosar penal cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în lanţ produs pe Autostrada Soarelui, soldat cu trei persoane decedate.

URMARE CARAMBOL A2 Persoanele decedate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi în vederea autopsiei.

„Cercetarea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul se investighează de către IGPR- Serviciul Rutier- Biroul 2, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară.

S-a înregistrat dosarul penal nr. 1123/P/2016 în care se va începe urmărirea penală cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, potrivit unui counicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat că 13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi, până la momentul transmiterii ştirii, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon.

Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniţi au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan şi alţi doi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

continuarea AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA