Acasă Actualitate 112 ÎN URMA PERCHEZIȚIILOR DIICOT – Cei trei maramureșeni acuzați că ar crește...

ÎN URMA PERCHEZIȚIILOR DIICOT – Cei trei maramureșeni acuzați că ar crește cannabis pe marginea Someșului și l-ar vinde apoi în Baia Mare, arestați preventiv pentru 30 de zile

DISTRIBUIȚI

ÎN URMA PERCHEZIȚIILOR DIICOT   Prin încheierea penală nr. 47/DL din data de 10.10.2017, pronunţată în dosarul nr. 3389/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10 octombrie 2017, până la data de 8 noiembrie 2017, inclusiv, a inculpaţilor B.M.E., în vârstă de 34 de ani, R.I., în vârstă de 54 de ani şi V.D., în vârstă de 37 de ani, domiciliaţi în Mun. Baia Mare, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de risc prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/20 cu aplicarea art.  35 alin. 1 Cod penal.

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpaţilor, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că aceştia, în perioada mai-octombrie 2017, au desfăşurat activităţi ilicite privind cultivarea de plante de cannabis pe un teren neamenajat, situat pe malul râului Someş, constând în procurarea seminţelor de cannabis, alegerea locaţiei în care a fost dezvoltată ulterior cultura, însămânţarea iniţial în ghivece, apoi plantarea răsadurilor pe etape şi în mod gradual, îngrijirea culturii de cannabis, recoltarea periodică, de mai multe ori în funcţie de nivelul de maturitate atins de plante, transportarea recoltei obţinute şi depozitarea acesteia, prepararea şi pregătirea acesteia pentru uscare, în vederea consumului şi a oferirii altor persoane.

Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul fiind înaintat Curţii de Apel Cluj,  în vederea soluţionării.

Citește mai multe, aici:

http://2.actualmm.ro/ultima-ora-perchezitii-diicot-baia-mare-si-baia-sprie-la-persoane-banuite-ca-au-cultivat-cannabis-pe-malul-somesului/

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA