AcasăActualitate112ÎN URMA CAMPANIEI JANDARMERIEI MARAMUREȘ - Număr record de solicitări pentru a...

ÎN URMA CAMPANIEI JANDARMERIEI MARAMUREȘ – Număr record de solicitări pentru a deveni jandarm    

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎN URMA CAMPANIEI JANDARMERIEI MARAMUREȘ Un număr de 92 de tineri maramureşeni şi-au depus cererile de înscriere pentru a deveni jandarmi. Asta, în urma campaniei desfăşurate de către  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş  privind  activităţile de recrutare candidaţi în vederea luării în evidenţă şi întocmirii dosarelor pentru participarea la concursurile de admitere organizate de instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2018. 

Un număr de 75 bărbaţi şi  17 femei, număr mare comparativ cu sesiunile anterioare,  şi-au exprimat dorinţa de a deveni jandarmi. Unul dintre bărbați s-a înscris pe locurile pentru minorități.

Din numărul total de solicitări aproximativ jumătate sunt tineri din zona Maramureşului Istoric, fapt îmbucurător deoarece în acea zonă există un deficit mai mare de personal. Termenul limită de înscriere a fost data de 5 decembrie a.c., iar dosarele de candidat (corect şi complet întocmite) vor fi depuse la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş până la data de 22 decembrie 2017.

În următoarea perioadă solicitanţii vor fi evaluaţi din punct de vedere psihologic iar în perioada 13-21 ianuarie 2018 aceştia vor susţine probele specifice conform graficului ce va fi întocmit de către Şcoala  Militară de Subofiţeri Petru Rareş Fălticeni şi Şcoala  Militară de Subofiţeri Grigore Alexandru Ghica Drăgăşani.

Informații furnizate de către cpt. Radu Vasile Nicolae, purtător de cuvânt al IJJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/buletin-rutier-maramures-6-decembrie-2017-vezi-starea-vremii-si-drumurilor/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/peste-40-de-utilaje-prima-noapte-cu-zapada-baia-mare-catalin-chereches-le-adus-aminte-baimarenilor-ca-orasul-poate-fi-deszapezit/

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA