spot_img
AcasăActualitate112URLETE, MUZICĂ LA MAXIM ȘI AMENINȚĂRI – Scandalagii băimăreni, liniștiți de jandarmi

URLETE, MUZICĂ LA MAXIM ȘI AMENINȚĂRI – Scandalagii băimăreni, liniștiți de jandarmi

spot_img

DISTRIBUIȚI

URLETE, MUZICĂ LA MAXIM ȘI AMENINȚĂRI  Echipajele de jandarmi aflate în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat prevederile legale, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale cu amenzi şi cu avertismente scrise conform competenţelor.

Duminică, 25 martie a.c., în jurul orei 01:25, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Victoriei din Baia Mare pentru faptul că un bărbat cu vârsta de 38 de ani domiciliat în Baia Mare, în timp ce se afla în apartament, a ascultat muzica la intensitate ridicata, deranjând  locatarii.

Luni, 26 martie a.c., în jurul orei 14:45, echipajele de jandarmi au intervenit pe strada 8 Martie din Baia Mare pentru aplanarea unui scandal provocat de trei tineri din Baia Mare iar în jurul orei 17:55 jandarmii au fost solicitaţi să intervină la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş”, din localitate Baia Mare, Secţia U.P.U., unde un bărbat de 53 de ani din Baia Mare a tulburat liniştea şi ordinea publică prin strigăte şi larmă, totodată adresând expresii şi cuvinte jignitoare personalului medical.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/actiuni-de-weekend-a-politistilor-combaterea-prostitutiei-in-baia-mare-verificarea-cluburilor-de-noapte-autoturisme-oprite-si-verificate/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA