AcasăActualitate112URGENȚE – Pompierii băimăreni au intervenit în mai multe urgențe în ultimele...

URGENȚE – Pompierii băimăreni au intervenit în mai multe urgențe în ultimele 24 de ore

DISTRIBUIȚI

URGENȚE  Pompierii militari băimăreni au intervenit asupra a trei situații de urgență în ultimele 24 de ore. Prima solicitare a fost în cazul unui accident rutier produs pe DE 58 la km 131, accident în care au fost implicate 2 autoturisme și au rezultat 4 victime, dintre care una decedată. Echipajul de descarcerarea din cadrul Detașamentului de Pompieri „Căpitan Marchiș Adrian” au intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale mașinii a trei victime. Echipajele S.M.U.R.D. Baia Mare și S.AJ. au preluat victimele și le-au transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La ora 05:04, dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat despre un incendiu care a izbucnit în localitatea Valea Chioarului. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la garajul unei case. Flăcările au distrus o mașină de spălat, obiecte de îmbrăcăminte, obiecte electrocasnice un geam și instalația electrică.

Un minut mai târziu, la ora 05:05, dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat despre un alt incendiu. De această dată a fost vorba despre un acoperiș al unei case din localitatea Săsar. Flăcările au mistuit circa 160 de metri pătrați de acoperiș din lemn, mobilier, textile și electrocasnice. De asemenea, flăcările au degradat 70 de metri pătrați de tavan din rigips și circa 80 de metri pătrați de parchet din lemn, declară Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA