AcasăActualitate112URGENȚE ÎN WEEKEND - Inundații, incendii, copaci căzuți și animale luate de...

URGENȚE ÎN WEEKEND – Inundații, incendii, copaci căzuți și animale luate de torenți în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe parcursul sfârșitului de săptămână, pompierii militari maramureșeni au intervenit la mai multe situații de urgență, în tot județul. Cele mai multe s-au desfășurat pentru înlăturarea efectelor ploilor torențiale din ultimele zile.

Astfel, echipaje de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, respectiv “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, precum și din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, au acționat la evacuarea apei din curți, beciuri și garaje, în Sighetu Marmației, Vadu Izei, Baia Mare și Vișeu de Sus.

Duminică, 14 iunie, un echipaj al Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit la salvarea, din albia râului Săsar, a unui câine. Din păcate, pompierii au constatat că patrupedul se înecase. În aceeași zi, pompierii militari din Sighetu Marmației au acționat la înlăturarea unui copac înclinat, care punea în pericol siguranța trecătorilor, pe strada Iuliu Maniu, din municipiu.

La primele ore ale dimineții de luni, 15 iunie, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Băiuț. Pompierii militari au lichidat incendiul după circa două ore de luptă cu flăcările. Au ars aproximativ 30 de metri pătrați de acoperiș, învelit cu șindrilă, aparatură electrocasnică și elemente de mobilier.

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA