AcasăEvenimentUPDATE - VIDEO - ULTIMĂ ORĂ - INCENDIU - Foc într-o garsonieră...

UPDATE – VIDEO – ULTIMĂ ORĂ – INCENDIU – Foc într-o garsonieră de pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. Proprietara intoxicată cu fum. Salvată de pompieri

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

In urmă cu puţin timp două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş şi unul SMURD, dar şi poliţie au plecat spre strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. Se semnala faptul că într-o garsonieră a izbucnit un incendiu. Conform primelor informaţii venite de la cititorii 2.actualmm.ro pe una dintre scări nu se poate respira. Nu se ştie din ce garsoniere provine fumul inecăcios, însă cei care stau în garsonierele respective au coborât în spatele blocului.

ACTUALIZARE 1: Pompierii au scos-o pe femeie din garsonieră. Aceasta era intoxicată cu monoxid de carbon. A fost preluată de un echipaj SMURD şi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Femeia în vârstă de aproximativ 60-65 de ani, se pare că îşi făcea de mâncarea iar la un moment dat ar fi adormit. Mâncarea de pe aragaz a luat foc iar din cauza fumului femeia s-a intoxicat.

ACTUALIZARE 2: „În jurul orei 21 am fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu într-o garsonieră de pe Vasile Alecsandri. La faţa locului am constatat că proprietara a uitat o oală cu mâncare pe aragaz, aceasta a luat foc emanând mult fum. Proprietara era înăuntru, a inhalat fum. Ea a fost scoasă de către vecini şi a fost preluată de colegii de la SMURD şi transportată la Spitala declarat Lucian Oşan, ISU Maramureş.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu împreună cu colegii de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare. La faţa locului am găsit o victima. Era scoasă din garsonieră de către vecini. I-am administrat oxigen şi am transportată-o la spital pentru mai multe investigaţii” a declarat plutonier Ioan Pop, SMURD Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA