AcasăEvenimentUPDATE - VIDEO - TRAFICANTI DE DROGURI - Cocaina si canabis descoperite...

UPDATE – VIDEO – TRAFICANTI DE DROGURI – Cocaina si canabis descoperite la tineri din Viseu de Sus, Baia Mare si Baia Sprie. Drogurile erau aduse din Spania. Trei suspecţi au fost arestaţi preventiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

DECLARAŢII OFICIALE

FILMUL PRINDERII

Aproximativ 10 grame de cocaină şi 250 grame de canabis au fost descoperite în urma mai multor percheziţii efectuate pe raza judeţului Maramureş. În cursul zilei de astăzi, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurori D.I.I.C.O.T. din cadrul Biroului Teritorial Maramureş, cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I., au efectuat şase percheziţii domiciliare şi o percheziţie a unui autoturism pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc.

În urma acestor percheziţii, patru suspecţi au fost conduşi pentru audieri, cu mandate de aducere, pentru trafic de cocaină şi canabis. În fapt, M. C., de 28 de ani, din localitatea Vişeu de Sus, este suspectat că a traficat pe relaţia Spania – România, cocaină şi canabis. Ulterior, drogurile au fost vândute către consumatori din România, atât personal cât şi prin intermediul suspectului A. C., de 30 de ani, din Baia Sprie. Cei doi suspecţi au fost susţinuţi în activitatea infracţională de alte două persoane, respectiv R.R, de 27 de ani, din Baia Mare şi N.K., de 58 de ani, din Vişeu de Sus. În urma investigaţiilor şi percheziţiilor efectuate au fost ridicate aproximativ10 gcocaină şi250 gcanabis. Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Activităţile de documentare au fost sprijinite de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca, Serviciul de Operaţiuni Speciale Cluj Napoca, I.P.J. Maramureş şi I.J.J. Maramureş.

ACTUALIZARE:

Astăzi magistraţii maramureşni au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a trei dintre suspecţi. Doar persoana de 27 ani (R.R.) din Baia Mare este cercetată în libertate.

CITESTE SI: http://www.2.actualmm.ro/blog-de-traficant-%E2%80%93-baimareanul-ionut-pintea-va-petrece-sarbatorile-de-iarna-in-penitenciarul-gherla/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA