AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO - TÂLHARI PRINŞI - Mugurel şi Marian, doi dintre...

UPDATE – VIDEO – TÂLHARI PRINŞI – Mugurel şi Marian, doi dintre suspecţii tâlhăriei din Ferneziu au fost reţinuţi dar eliberaţi de procurori. Indivizii au bătut şi tâlhărit un tânăr din Ruscova întors din Italia

spot_img

DISTRIBUIȚI

FILMUL JAFULUI

Identificare şi reţinere a doi suspecţi în cazul tâlhăriei comise în noaptea de luni/marţi într-o locuinţă din cartierul Ferneziu.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat ieri, 20 decembrie, doi suspecţi în cazul furtului şi a agresiunii comise într-o locuinţă de pe strada Valea Glodişor din cartierul băimărean Ferneziu, în noaptea de 19/20 decembrie.  Este vorba de Mugurel H., de 36 ani, din Baia Mare, (cu antecedente penale) şi Marian B., de 18 ani, din Baia Mare. La documentarea cauzei înregistrate ieri la furt şi loviri sau alte violenţe, s-a ajuns la concluzia că se întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie. Astfel, fată de cei doi s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie si s-a luat măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore urmând a fi prezentaţi Instanţei cu propuneri de arestare preventivă.

VEZI VIDEO: http://www.2.actualmm.ro/video-update-4-atacat-in-casa-un-tanar-de-25-ani-intors-din-franta-a-fost-batut-si-talharit-in-casa-unui-prieten-sase-indivizi-au-tabarat-peste-el-in-miez-de-noapte/

ACTUALIZARE: Suspecţii comiterii de tâlhărie din Ferneziu vor fi cercetaţi în stare de libertate

Cei doi suspecţi identificaţi în cazul tâlhăriei comise într-o locuinţă de pe strada Valea Glodişor, din Ferneziu, vor fi cercetaţi în stare de libertate. Mugurel H. şi Gheorghe B., au fost prezentaţi în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Baia Mare care dispus cercetarea acestora în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA