AcasăEvenimentVIDEO - UPDATE - PERCHEZIŢII BORŞA - Deschinderi ale mascaţilor în Borşa....

VIDEO – UPDATE – PERCHEZIŢII BORŞA – Deschinderi ale mascaţilor în Borşa. Două persoane au fost ridicate

spot_img

DISTRIBUIȚI


In urma cu putin timp mai multi mascati din cadrul IPJ Maramures au descins la şase adrese, patru din Borsa şi două din Vişeu de Sus, in zona cunoscuta sub numele de Valea Fatului. Se pare ca vizat este clanul Buric. Perchezitiile au fost dispuse de procurorul parchetului Maramures intr-un dosar privind infractiuni de violenta si ultraj. Saptamana trecuta o masina de politie a fost atacata cu pietre  in Borsa, in zona statiei de benzina, autorii fiind inca necunoscuti.

ACTUALIZARE 1: În baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Vişeu de Sus, la primele ore ale dimineţii de azi, poliţişti din cadrul Poliţiilor Borşa şi Vişeu de Sus au declanşat percheziţii în şase locaţii situate pe raza localităţilor menţionate. Activitatea procedurală, dispusă în cadrul anchetei proprii  efectuată de procurorul  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu într-un dosar de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, s-a desfăşurat  cu sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice şi a lucrătorilor Serviciului de Intervenţii Rapide din cadrul IPJ Maramureş. În urma percheziţiilor, două persoane au fost ridicate în baza unor mandate de aducere emise pe numele lor şi prezentate procurorului în vederea audierii în cauză. Dintr-o locaţie situată în oraşul Borşa au fost ridicate nouă pachete sigilate conţinând carne ce pare a fi de vânat şi o staţie de emisie-recepţie a cărei utilitate nu a fost precizată  de deţinători. Cercetările sunt continuate de magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus împreună cu poliţiştii desemnaţi în cauză.

CITEŞTE ŞI DESPRE: http://www.2.actualmm.ro/arsenal-de-lupta-in-borsa-masina-cu-numere-false-plina-cu-obiecte-suspecte-spray-lacrimogen-bata-de-basseball-cutit-de-vanatoare-sistem-de-comunicatii/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA