spot_img
AcasăNews AlertUPDATE - PAGUBA DE 235.000 lei - O borseanca suspecta intr-un dosar...

UPDATE – PAGUBA DE 235.000 lei – O borseanca suspecta intr-un dosar de fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare şi neglijenţă în serviciu. Patron din Baia Mare trimis in judecata

DISTRIBUIȚI

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat pe D. Andrei de 26 de ani, care în calitate de agent vânzări la o societate comercială, în perioada martie – octombrie 2011, şi-a însuşit în interes personal diferite sume de bani din încasările pe care le efectua de la clienţii societăţii, eliberându-le chitanţe justificative, ulterior modificând data încasării pe celelalte exemplare ale chitanţelor, pentru a nu preda banii la casieria societăţii imediat după încasare, conform atribuţiilor de serviciu. De asemenea Simona M., in varsta de 25 de ani, din Borşa, judetul Maramures, angajată a aceleiaşi societăţi, nu şi-a respectat obligaţiile de serviciu, susnumita nerespectând din culpă obligaţiile ce îi reveneau cu privire la modul de eliberare a chitanţierelor către D. Andrei – Daniel şi la modul cum îi erau predate sumele de bani de către acesta. Prejudiciul cauzat este de 235.324 lei, fiind recuperată suma de 122.414 lei. Suspecţi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi neglijenţă în serviciu. Dosarul este instrumentat de politistii de la Investigarea Fraudelor Cluj.

ACTUALIZARE – Patronul Calin Nelu Dunga trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, prin rechizitoriu,  trimiterea în judecată a inculpatului DUNGA NELU CĂLIN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în perioada aprilie 2008 – iunie 2010, în calitate de administrator a unei societăţi comerciale, inculpatul nu a reţinut şi nu a vărsat în cel mult 30 de zile de la scadenţă, sumele reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă, cauzând bugetului de stat, un prejudiciu în cuantum de 50.031 lei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA