AcasăEvenimentVIDEO - UPDATE 4 - NENOROCIRE VIŞEU DE SUS - Mamă şi...

VIDEO – UPDATE 4 – NENOROCIRE VIŞEU DE SUS – Mamă şi fiică moarte în Spitalul Vişeu de Sus. Nu exista anestezist pentru operaţie de cezariană.

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Ştire şocantă vine de la Vişeu de Sus. În urmă cu un sfert de oră medicii au declarat decesul unei mame şi unei fetiţe ce nu apucase să fie născută. Dorin Roman sotul femeii a declarat pentru Antena 3 ca soţia îi fusese internată în urmă cu două zile la spital pentru a naste.

„Astăzi dimineaţă a intrat o complicaţie şi nu era medic anestezist pentru a i se face cezariană. Mi-au spus doar că a murit atât femeie cât şi fetiţa mea. Amândouă. Sunt distrus” a reuşit să spună Dorin Roman.

La Spitalul Vişeu de Sus nu există antestezist. Este lucru cert şi confirmat de autorităţi. Din câte informaţii avem până în acest moment femeia a suferit complicaţii şi ar fi suferit un stop cardio respirator. Medicii au încercat resuscitarea însă, din păcate, fără rezultat.

ACTUALIZARE 1: Medicii Spitalului Vişeu de Sus susţin că femeia a intrat în travaliu astăzi dimineaţă şi totul era normal. La un moment dat a intrat în stop-cardiorespirator şi nu a mai putut fi resuscitată. Femeia a avut 32 ani şi a avut trei naşteri.

ACTUALIZARE 2:

„Chiar dacă era medic anestezist nu se impunea o cezariană. Din păcate nu se putea face nimic. Noi am încercat resuscitarea dar fără rezultat. Suntem şi noi şocaţi şi vrem să ştim ce s-a întâmplat cu pacienta. Aceasta nu a avut probleme şi nici nu a dat semne că ar fi ceva în neregulă” a precizat dr. Alexandru Machedon.

ACTUALIZARE 3:

Poliţiştii investighează un dublu deces, mamă şi prunc nou-născut, ce a avut loc la Vişeu de Sus

 În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Vişeu de Sus s-au sesizat cu privire la situaţia de urgenţă, în urma apelului disperat al tatălui la 112. Deplasaţi de urgenţă la Spitalul orăşenesc Vişeu de Sus, au constatat că Viorika R., de 35 ani, a decedat în cadrul secţiei ginecologie unde se afla internată în vederea naşterii. Din primele investigaţii la faţa locului a rezultat că moartea femeii şi a noului ei născut de sex feminin ar fi survenit în urma unor complicaţii medicale apărute în timpul naşterii. Pentru elucidarea cauzelor care au provocat tragicul sfârşit,  în cauză  se va  efectua necropsia celor două cadavre, urmând a fi dispuse măsurile legale, în funcţie de concluziile medico-legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA