AcasăEvenimentUPDATE - LIPSIRE DE LIBERTATE - O fată de 15 ani a...

UPDATE – LIPSIRE DE LIBERTATE – O fată de 15 ani a fost dusă cu forţa într-o locuinţă din Baia Mare. Suspecţii sunt doi fraţi de 28 respectiv 16 ani. Cei doi au fost arestaţi

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cursul serii de joi, 05 ianuarie, ora 23,00, Poliţia Municipiului Baia Mare  a fost sesizată, prin numărul unic apeluri urgenţe 112, de către Maria S.,  de 15 ani, din Baia Mare, despre faptul că, ar fi fost victima unei infracţiuni. Tânăra le-a declarat poliţiştilor că, în seara respectivă, a fost acostată, pe strada Vasile Lucaciu, din Baia Mare, de către doi bărbaţi, care, prin folosirea forţei şi împotriva voinţei acesteia, au dus-o la domiciliul lor, de unde partea vătămată a alertat poliţia şi unde a fost găsită de echipa operativă. Poliţiştii i-au identificat pe suspecţi, Marcel I., de 28 de ani, din Baia Mare şi fratele său, Gheorghe I., de 16 ani. Marcel I. are antecedente penale şi este cercetat în continuare în stare de reţinere. Faţă de cei doi suspecţi, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

ACTUALIZARE 1: Arestare preventivă în cazul de lipsire de libertate înregistrat la Baia Mare

 În cazul relatat vineri, 07 ianuarie, privind lipsirea de libertate în mod ilegal a unei minore de 15 ani, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au înregistrat şi infracţiunea de tentativă la viol. Cei doi suspecţi, Marcel I., de 28 de ani şi Gheorghe I., de 16 ani, din Baia Mare, au fost prezentaţi Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Faţă de cei doi, Instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA