AcasăActualitateSocialUPDATE - CRIMĂ LA SIGHET şi TENTATIVĂ OMOR SĂLIŞTEA DE SUS -...

UPDATE – CRIMĂ LA SIGHET şi TENTATIVĂ OMOR SĂLIŞTEA DE SUS – Un bărbat de 32 ani a fost omorât. Ştefan Zelenszki are 28 ani şi i-a aplicat victimei lovituri în cap. Autorul a fost arestat. Femeie bătută la Sălişte

DISTRIBUIȚI

arhiva-ziarelive.com

Un sighetean şi-a pierdut viaţa în urma unui scandal care a izbucnit vineri seara,  în municipiul de peste deal. În data de 09.12.2011, ora 23,00, Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, la o adresă de pe strada Bogdan Vodă din acelaşi municipiu, a avut loc un scandal. La faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma altercaţiei care a avut loc între doi bărbaţi, Vasile C., de 32 ani, din Sighetu Marmaţiei a suferit răni grave şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul său este Stefan Z., de 28 ani, din Sighetu Marmaţiei. În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că victima prezenta leziuni care i-au pus în primejdie viaţa şi s-a încadrat fapta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Azi dimineaţă însă victima a încetat din viaţă. Investigaţiile efectuate de către poliţişti au dus la concluzia că, pe fondul consumului de alcool şi a unor dispute, între cei doi bărbaţi a avut loc un conflict spontan în timpul căruia Ştefan Z., i-a aplicat victimei lovituri succesive cu un corp contondent, cauzându-i leziunile în urma cărora a decedat. Ieri, 11 decembrie, suspectul a fost prezentat Tribunalului Maramureş, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. În prezent, procurorul criminalist a preluat cercetările şi urmează a se stabili încadrarea juridică a faptei.

ACTUALIZARE 1:Comunicatul IPJ Maramureş

În urma decesului părţii vătămate Vasile C., din Sighet Marmaţiei, ieri, 12 decembrie, s-a efectuat autopsia. Concluziile medico-legale au stabilit că moartea celui în cauză a fost violentă şi a fost provocată în urma unei agresiuni cu un corp contondent dur, la nivelul capului. În funcţie şi de aceste concluzii, în cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului criminalist, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faţă de Stefan Z., de 28 de ani, din Sighet Marmaţiei, aflat în stare de arest preventiv.

ACTUALIZARE 2: Comunicatul Ministerului Public

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 11.12.2011, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul ZELENSZKI ŞTEFAN GHEORGHE sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Totodată, procurorii au solicitat Tribunalului Maramureş arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de instanţa de judecată care a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele acestuia pentru o perioadă de 29 de zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, la data de 09.12.2011, în jurul orelor 2200, pe fondul unui conflict spontan cu partea vătămată C.V., inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona feţei cu pumnii, picioarele, precum şi cu un corp contondent, cauzându-i leziuni corporale care i-au pus viaţa în primejdie. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele şi stabilirea răspunderii judiciare.

Femeie agresată de soţ la Săliştea de Sus, în după amiaza zilei de vineri, în urma unor certuri conjugale

Vineri, 09 decembrie, în jurul orei 16,00, Poliţia oraşului Săliştea de Sus a fost sesizată, prin 112, de către Maria D., de 39 ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate, despre faptul că este victima unei agresiuni din partea soţului ei Grigore D., de 36 ani,  cu acelaşi domiciliu. Poliţiştii au sosit imediat la faţa locului, au acordat ajutor medical părţii vătămate şi au transportat-o la spital. Cercetările au concluzionat faptul că Grigore D., cunoscut cu un comportament violent, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu soţia sa, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, provocându-i răni grave. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că partea vătămată prezintă leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 25 – 30 zile de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă, cu suspectul în stare de libertate.

ACTUALIZARE: Comunicatul Ministerului Public

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul DANCI IOANsub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. În aceeaşi zi, procurorii au solicitat Tribunalului Maramureş arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 de zile, cerere admisă de instanţa de judecată care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă. Din probele administrate, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 20.11.2011, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict, inculpatul i-a aplicat concubinei sale, partea vătămată G.N. mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, cauzându-i leziuni grave (şoc hemoragic – hemoragie internă cu pierderea a 2.500 ml. sânge) care i-au pus în primejdie viaţa. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA