AcasăEvenimentUPDATE 4 - VIDEO - INTOXICAŢI LA MOCIRA ŞI BAIA MARE -...

UPDATE 4 – VIDEO – INTOXICAŢI LA MOCIRA ŞI BAIA MARE – O mamă şi doi copii salvaţi de ghearele morţii de echipajele Ambulanţei şi SMURD. Cei trei s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba pe lemne. Încă unul în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

In urma cu putin timp doua echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Baia Mare şi un echipaj SMURD au plecat de urgenta spre Mocira, unde a fost anuntat un incident in urma caruia mai multe persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

ACTUALIZARE 1:

Pana in prezent cele doua ambulante si chipajul SMURD au adus, la sectia primire urgente a Spitalului Judetean din Baia Mare, trei persoane: o femei si doi copii minori, o fetiţă şi un băiat.

ACTUALIZARE 2:

„Am fost solicitaţi pentru a interveni la o stare de lipotimie. Ajunşi la faţa locului am găsit trei victime posibil intoxicaţie cu monoxid de carbon. Au fost solicitate încă două ambulanţe în sprijin. Am preluat victimele şi le-am adus la spital pentru mai multe investigaţii” a declarat Ioan Pop, SMURD Maramureş.

ACTUALIZARE 3:

Tatăl copiilor a declarat că soţia, fata şi băiatul au fost duşi la spital. „Şi eu eram acasă, dar sunt bine”. De cealaltă parte, bunica micuţilor a spus că au făcut baie, erau obosiţi şi s-au pus să doarmă.”Eu eram în bucătărie într-un colţ şi au fost lăsate uşile deschise să meargă căldura şi în cameră. Au făcut baie că au tăiat lemne toată ziua şi s-au pus să se culce şi în acel moment au leşinat”.

ACTUALIZARE 4:

La ora 1.15 un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Baia Mare a fost trimis pe Bulevardul Unirii nr. 7 unde un bărbat prezenta semnele unei posibile intoxicatii cu gaz. Medicii i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la spital. Bărbatul era conştient. A fost transportat la Spital pentru investigaţii medicale amănunţite. Acesta a sustinut că nu este vorba de intoxicaţie cu gaz, ci de o intoxicaţie cu vapori de la un atelier auto aflat la parterul blocului. Cercetările în acest caz continuă.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA