AcasăNews AlertVIDEO 2 - UPDATE 6 - ŞCOLARI INTOXICAŢI - Opt elevi din...

VIDEO 2 – UPDATE 6 – ŞCOLARI INTOXICAŢI – Opt elevi din Dăneşti intoxicaţi cu monoxid de carbon la şcoală. 50 de copii şi părinţi participau la o serbare de Crăciun

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imagini şi declaraţii la Şcoală din Dăneşti

Imagini şi declaraţii de la Spitalul Judeţean Baia Mare

2.actualmm.ro

Informaţii de ultimă oră vin din localitatea Dăneşti, comuna Şişeşti. Spre şcoala din localitate s-au îndreptat două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă după ce s-a primit un apel prin 112 conform căruia la dispensar comunal au fost duşi mai mulţi elevi care prezentau simptomele unei indoxicaţii cu monoxid de carbon.

ACTUALIZARE 1: Conform primelor informaţii incidentul s-a petrecut în timpul Serbării de Crăciun la care au participat aproximativ 50 persoane: elevi şi părinţi. Aceştia erau într-o sală. În timp ce colindau la patru dintre copii li s-a făcut rău şi au leşinat. Imediat aceştia au fost duşi la dispensar de unde au fost preluate de echipaje ale Ambulanţei Maramureş. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare. Dascălii susţin că foc s-a făcut cu lemn în soba de teracotă.

2.actualmm.ro

ACTUALIZARE 2: „Am fost anunţat că fetiţa a căzut pe jos şi am fugit repede de la serviciu la Spital” a spus tatăl uneia dintre eleve. „A leşina la serbarea de la Şcoală, cred că de la soba pe lemne” a spus mama altei eleve.

ACTUALIZARE 3: „Două fetiţe în vârstă de 13-14 ani au fost aduse cu suspiciune de intoxicatie cu monoxid de carbon la Şcoala din Dăneşti. Pacientele au avut simptome de leşin. Acum starea lor generală este bună, saturaţia cu oxigen este foarte bună” a declarat dr. Radu Dragoş, director medical Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

ACTUALIZARE 4: În urmă cu puţin timp două echipaje ale ambulanţei au fost solicitate tot în Dăneşti după ce la alţi şase copii li s-a făcut rău.

Aceştia urmează să fie aduşi spre Spitalul Judeţean Baia Mare. O altă elevă este la Dispensarul Şişeşti unde primeşte îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE 5: Un băiat de localitatea din Bontăieni a ajuns la spital prezentand sângerare nazală. A fost imediat internat si dus la ORL.

 

ACTUALIZARE 6: Director Şcolii Generale din Dăneşti, Gheorghe Făt, a declarat că personal a lipit soba de teracotă. „În fiecare an lipim plăcile de la sobă, dar cum se încălzeşte vedeţi pică. Prima data i s-a făcut rău unei fete, care a căzut apoi la alţi patru-cinci elevi. O jumătate de oră a durat serbarea. Practic dura cam o oră şi jumătate” a spus directorul Făt.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA