spot_img
AcasăNews AlertVIDEO - UPDATE 3 - INCIDENT FEROVIAR - Un tren plin cu...

VIDEO – UPDATE 3 – INCIDENT FEROVIAR – Un tren plin cu lemne a deraiat în Salva. Garnitura circula pe ruta Sighetu Marmaţiei-Salva. Doua trenuri de persoane pornite din Sighet sunt blocate în Coşbuc

DISTRIBUIȚI


Un tren de marfă a deraiat, vineri seară, în localitatea Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud. Trenul, care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Salva, era încărcat cu lemne, garnitura având două locomotive, una care trăgea şi alta care împingea trenul.

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare (TF) Bistriţa-Năsăud, Ioan Murăşan, a declarat că incidentul feroviar nu a fost însoţit de victime.

La intrarea în localitatea Salva, locomotiva din spate a împins mai tare şi a rupt un vagon exact la pasajul de trecere peste calea ferată a DN 17C. Lemnele s-au împrăştiat pe şosea şi chiar au blocat temporar traficul rutier. Incidente similare au mai avut loc în zonă, în special din cauza vechimii căi ferate Salva – Sighetu Marmaţiei, şinele şi terasamentul cedând tot în dreptul localităţii Salva.

ACTUALIZARE 1:

Conform www.bistriteanul.ro „trenul are 38 de vagoane si era incarcat cu lemne. Garnitura venea de la Sighet si se indrepta spre Dej. La un moment dat, al 31-lea vagon s-a desprins si a sarit de pe sine. Garnitura s-a rasturnat langa calea ferata. Traficul feroviar este blocat si la aceasta ora. Politistii se afla la fata locului. Din fericire nimeni nu a fost ranit in urma accidentului”.

ACTUALIZARE 2:

Trenurile accelerate Sighetu Marmaţiei – Bucureşti Nord (1644) şi Sighetu Marmaţiei Timişoara Nord (1924) sunt blocate la această oră în staţia CFR Coşbuc. Din informaţiile noastre în acest moment se caută soluţii şi mijloace de transport pentru transbordarea călătorilor până în staţia Salva pentru a urca în alte garnituri. Celelalte trenuri care ar trebui să sosească la Sighetu Marmaţiei sunt programate pentru dimineaţa zilei de sâmbătă. Cel mai probabil călătorii vor fi transbordaţi pentru că terasamentul este distrus.

ACTUALIZARE 3:

La această călătorii au fost transbordaţi şi urmează să pornească spre Bucureşti, respectiv Timişoara. Conform reprezentanţilor CFR în fiecare garnitură erau aproximativ 50 de călători.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA