AcasăEvenimentVIDEO - UPDATE 2 - ŞOCANT ÎN MARAMUREŞ - Un bebeluş a...

VIDEO – UPDATE 2 – ŞOCANT ÎN MARAMUREŞ – Un bebeluş a fost găsit mort pe rampa de gunoi „ambalat” într-o pungă. Legiştii au stabilit clar:bebeluşul a fost născut viu. Mama a fost identificată

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi, ieri la prânz,  prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe rampa de descărcare a Spaţiului de depozitare a deşeurilor menajere colectate de pe raza municipiului Baia Mare, într-o pungă din plastic, un angajat a  descoperit cadavrul unui nou-născut.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat primele investigaţii în cauză pentru stabilirea împrejurărilor în care fătul mort a ajuns în acel loc.

ACTUALIZARE 1:

„Cadavrul unui nou născut a fost găsit ieri la orele amiezi într-o pungă de plastic de către angajaţii care lucrau pe rampa de descărcare a spaţiului de colectare a deşeurilor menajere de pe raza municipiului Baia Mare. Reprezentanţii societăţii au alertat prin apelul de urgenţă 112 poliţia iar lucrătorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au deplasat la faţa locului de unde ridicat cadavrul şi l-au depus la morga Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei. Concluziile medicilor legişti cu privire la aceştia au fost că noul născut a avut plămânii respiraţi ceea ce înseamnă că el s-a născut viu fiind conturate elementele infracţiunii de pruncucidere. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili modul în care a ajuns fătul în acel loc şi pentru identificarea mamei care se face vinovată de pruncudidere” a declarat Georgeta Vele, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2:

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria a fost constituită o cauză în care se efectuează cercetări cu privire la faptul că, la data de 07.12.2011, în jurul orelor 1400, pe rampa de depozitare a gunoiului din municipiul Baia Mare, a fost găsit cadavrul unui nou născut. Din primele cercetări a rezultat că nou născutul este de sex feminin, a fost născut la termen, viabil. În cursul zilei de astăzi, 08.12.2011, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus începerea urmăririi penale faţă de A.N. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pruncucidere. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA