spot_img
AcasăLifestyleMondenUNTOLD 2017, LA FINAL - Cele patru zile de festival, în cifre

UNTOLD 2017, LA FINAL – Cele patru zile de festival, în cifre

DISTRIBUIȚI

UNTOLD 2017, LA FINAL Câți spectatori au fost la Untold 2017, în cele patru zile. Peste 86.000 de persoane au trăit experiența ultimei zile a festivalului Untold 2017, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Untold 2017 a însemnat, în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experiențe ale festivalului, scrie Libertatea.

Cei peste 330.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului au trăit experiențe unice la cel mai așteptat eveniment din România, Untold. Numărul total de participanți înseamnă traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului.

Cel mai așteptat artist al ultimei zile de festival, DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix a urcat pentru a doua oară pe Dragon’s Nest și le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă la Cluj.

Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an și că printre ele se află festivalul Untold din România. Mesajul “Mi-a fost un dor incredibil de voi!”… i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe DJ-ul olandez.

Steve Aoki a urcat, aseară, pentru prima dată pe scena festivalului Untold. A fost atât de vrăjit de publicul din România încât și-a prelungit show-ul cu o oră peste program.

“Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun. de-a lungul anului. că există în România cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, Untold este cel mai tare și cel mai bun festival din lume. Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea.

Sunteți incredibili!”, a declarat dj-ul Afrojack la câteva minute după ce a urcat pe Dragon’s Nest.

Alan Walker a venit pentru prima dată în România și a fost unul dintre artiștii aflați în topul preferințelor fanilor Untold.

Sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA